Wij verkopen unieke woondecoratie items, dit betekent in veel gevallen dat deze “onvervangbaar” zijn. Om die reden besteden wij veel aandacht aan het zorgvuldig verpakken van jouw bestelling.

De verzending is minstens zo belangrijk. Om die reden werken wij met diverse logistieke dienstverleners. Wij bekijken per bestelling welke dienstverlener het beste ingezet kan worden om jouw aankoop schadevrij te bezorgen.

Al onze bestellingen worden met Track & Trace verzonden.

Verzendkosten

Nederland

Om het voor onze klanten overzichtelijk te houden: Bij Piqqer.nl kost de verzending altijd E4.95. Vanaf E50,- rekenen wij zelfs helemaal geen verzendkosten aan.

België

Wij versturen uiteraard ook gewoon naar België. Je betaalt voor de verzending altijd E11.95

Levertijd

Nederland

Wij doen elke dag ons uiterste best om jouw unieke item zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij altijd dezelfde dag nog te verzenden.

Helaas lukt dit niet in 100% van de gevallen.

In dit soort gevallen brengen we jou gelijk op de hoogte en laten je weten hoe lang de vertraging zal gaan duren.

Onder normale omstandigheden zal levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas hebben wij geen invloed op onze logistieke dienstverleners en derhalve ook niet op dit tijdstip. Wij kunnen dan ook geen toezeggingen doen (of garanties geven) over het exacte tijdstip van levering.

België

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 1 tot 3 werkdagen .

Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen (of garanties geven) omtrent het exacte lever tijdstip van jouw bestelling.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven

Dit kan altijd voorkomen en gelukkig nog geen reden tot paniek! Neem meteen contact met ons op via de email (links bovenin deze pagina). Wij proberen dan, als dit nog mogelijk is, de zendingsgegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.